Bericht versturen
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mr. Gary Tsui
Fax: 86-551-64287663
Contact nu
Post ons

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfprofiel
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië
Handelstype:
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur
Merken:
SINCOOL
Nr van Werknemers:
100~150
Jaarlijkse Verkoop:
5000000-6000000
Gevestigd jaar:
2017
De uitvoerpc:
80% - 90%
gediende klanten:
200
Bedrijfdetails

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

ANHUI SOCOOL KOELING CO., LTD.richt zich op de productie en export van koelapparatuur voor supermarkten.Onze producten omvatten kasten met meerdere dekken, toonbanken, eilandvriezers, kasten met glazen deuren, vitrines voor gebak, gelato-vitrines en inloopkoelruimtes.

 

De meeste van onze producten voldoen aan de normen van CE, SEC, GEMS, SABRE en enz. Met de uitstekende kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en de stabiele prestaties worden onze producten goed geaccepteerd op de Chinese markt en zijn ze geëxporteerd naar meer dan 20 overzeese landen in Zuidoost-Azië, Australië, Europa, het Midden-Oosten en Amerika.

 

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

De meeste van onze producten voldoen aan de normen van CE, CB, ETL, ROHS, MPES, SASO en etc. Met de uitstekende kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en de stabiele prestaties worden onze producten goed geaccepteerd op de Chinese markt en zijn ze geëxporteerd naar meer dan 20 overzeese landen in Zuidoost-Azië, Australië, Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

 

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

We beschikken over onze onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs, metaalwerkplaats, laboratoria en kwaliteitscontroletechnici.Onze professionele technici en servicemonteurs zijn vol kracht en vitaliteit, voldoende ervaring en innovatie.En we gebruiken toonaangevende en geavanceerde productieapparatuur en productietechnologie op het gebied van de koelindustrie en een strikt kwaliteitscontrolesysteem om de hoge kwaliteit, hoge stabiliteit en hoge duurzaamheid van onze producten te garanderen.

 

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

 

Wij pleiten voor de organische combinatie en perfecte consolidatie van technologische innovatie en humanistische zorg, en houden ons aan het bedrijfsprincipe van focus op de kernvraag van klanten en specialiseren ons in de aangename kwaliteit van producten.Wij nemen "Geloofwaardigheid en klantenservice zijn altijd onze prioriteit!"als onze zakelijke gedragscode.Wij geloven dat we uw betrouwbare partner kunnen worden op het gebied van koelapparatuur voor supermarkten en grootkeukens.

 

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 5

OEM/ODM

De Koelingsco. Ltd van Anhuisocool poogt al uw koelingsbehoeften op de supermarkt en de commerciële keuken te verstrekken.

 

Onze diensten:

 

1. Alvorens de orde te plaatsen, kunt u ons over uw behoeften op de supermarkt of de commerciële keuken raadplegen. Wij kunnen de informatie verstrekken over het lay-outontwerp, de materiaallijst, de elektrovereisten en enz. Zo kunt u visuele en duidelijke overeenkomst van uw behoeften hebben.

 

2. Zodra bevestigde orde, en wij de productie beginnen, zal u over het productieproces bijgewerkt worden gehouden. En wij scheppen snel en op tijd de levering van de orde met het wetenschappelijke workshopbeheer op.

 

3. Zodra de orde wordt gebeëindigd en producten goedgekeurd door uw partij kwaliteit, zullen wij de overzeese verzending schikken.

 

Kwaliteitscontrole

 

1. Al ons koelingsmateriaal is uitgerust met gemerkte delen, zoals Embraco, Copeland, Bitzer-Compressor, Danfoss-uitbreidingsklep, Carel en Dixell-temperatuurcontrolemechanisme, EBM-ventilatormotoren.

 

2. Het wetenschappelijke beheer in de fabriek zorgt ervoor dat alle producten met de standaardprocessen en de regels worden vervaardigd.

 

3. Elk product dat wij zal strikt getest worden in het laboratorium vóór verzending hebben vervaardigd, zoals de temperatuurprestaties, elektrische veiligheid.

 

De naverkoopdiensten:


1. Wij verstrekken 1 jaargarantie voor al onze producten. Binnen de garantie, zullen wij de gebroken delen ons kosten veroorloven.


2. Snelle reactie op om het even welke problemen van onze producten.


3. De vervangstukken worden verzonden naar u door snelle koerier kostenloos binnen garantieperiode.

 

4. FOC-delen die in de verzending worden verzonden.

Geschiedenis

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

In November 2012, Socool-was de Koeling opstelling. Op dat ogenblik, voerden wij hoofdzakelijk de diverse commerciële ijskasten voor supermarkt uit.

 

In 2013, was onze jaarlijkse de uitvoeropkomst meer dan 1million USD.

 

In Maart 2014, is het een mijlpaaljaar voor Socool-Koeling. Wij opstelling de fabriek. De fabriek produceerde de gekoelde showcases en de vertoningsdiepvriezers en koelers voor supermarkt.

 

In Mei 2014, Socool-leidde de Koeling zijn werkende bureau en toonzaal tot een grotere afzet.

 

In 2014, zich een uit breidde de binnenlandse en overzee markt allebei. De algemene opkomst van jaar 2014 is meer dan 3 Miljoen USD.

 

In 2015, investeerden wij nieuw productiemateriaal en ontwikkelden nieuwe productenlijn op de supermarkt en de commerciële keukens. En het bleek het een wijze beweging omdat onze nieuwe producten was goed - ontvangen door de klanten was. En de jaarlijkse omzet van jaar 2015 steeg tot 4 Miljoen USD.

 

In 2016, besteedden wij meer aandacht op de kwaliteitscontrole van producten. Wij opstelling nieuw het testen laboratorium en investeren meer tijd en geld op de opleiding van onze arbeiders op de gestandaardiseerde productie.

 

In 2016, bereikte onze jaarlijkse opkomst 5 Miljoen USD.

 

In 2017 Juli, wij opstelling een afzonderlijk verrichtingscentrum om de verkoop in Chinese en overzee markten op een professionelere manier in werking te stellen.

 

In 2018, onze jaarlijkse bereikte opkomst 7 Miljoen USD.

Ons Team

CHINA ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons bedrijf omvat:

 

De Koelingsco. van Anhuisocool, Ltd werkt als verrichtingscentrum en toonzaal voor marketing. Het bestaat uit:

 

Leidende Directeur

2 verkoop voor Markt Overzee

4 verkoop voor Chinese Markt

2 technicus voor de Naverkoopdiensten

1 voor Personeel

 

Socool Refrigeration Limited de werken als productiebasis. Het bestaat uit:

 

Algemene Manager

4 ingenieurs voor Onderzoek en Ontwikkeling

1 voor Personeel

2 verkoop voor het Schikken van Ordeproductie

70 Arbeiders voor Productie en Pakhuis

2 QC in het het Testen Laboratorium