Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Thuis

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. certificaten
China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. certificaten
Dank ontvingen wij de 2 containers op tijd alles meer dan goed is wat wij verwachtten. U alle beelden spoedig zal verzenden.

—— Rukshana

De temperatuur performaces van alle kabinetten is perfect! Wij houden zeer van hen!

—— Diego

Ik ben online Chatten Nu

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

1 2 3 4 5
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SINCOOL
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

De Koelingsco. van Anhuisocool, Ltd concentreert zich op de productie van, het distribueren van en het uitvoeren van het koelingsmateriaal voor supermarkten en commerciële keukens. Onze producten behandelen multi-dek de open vertoningskoelkast, over teller, de deurkabinet van het multi-dekglas, eilanddiepvriezer, de de rechte koeler en diepvriezer van de glasdeur, de diepvriezer van de roestvrij staalkeuken de harder en, tegenkeukenkoelkast en diepvriezer, ontploffingsharder en diepvriezer, en walk-in koude ruimte dient.

 

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

Het grootste deel van onze producten hebben de norm van Ce, CITIZENS BAND, ETL, ROHS, MPES, SASO en enz. overgegaan. Met de uitstekende kwaliteit, het modieuze ontwerp en de stabiele prestaties, worden onze producten goed goedgekeurd in de Chinese markt en uitgevoerd naar meer dan 20 landen overzee in Zuidoost-Azië, Australië, Europa, Midden-Oosten en het Noorden & Zuid-Amerika.

 

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

Wij scheppen onze Onderzoek & Ontwikkelingsingenieurs, metaalworkshop, laboratoria en kwaliteitscontroletechnici op. Onze professionele technici en de dienstingenieurs zijn volledig met kracht en vitaliteit, voldoende ervaring en innovatie. En wij gebruiken het leiden en geavanceerd productiemateriaal en productietechnologie op het gebied van de koelingsindustrie en strikt systeem voor kwaliteitscontrole om de hoogte te waarborgen - kwaliteit, hoge stabiliteit en hoge duurzaamheid van onze producten.

 

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

 

Wij bepleiten de organische combinatie en de perfecte consolidatie van technologieinnovatie en humanistisch belang, en hangen het bedrijfsprincipe van nadruk op de de kernvraag van klanten aan en specialiseren ons in de prettige kwaliteit van producten. Wij vergen „Geloofwaardigheid en de klantendiensten zijn altijd onze prioriteit!“ als onze code van bedrijfsgedrag. Wij geloven wij uw betrouwbare partner op het koelingsmateriaal voor supermarkten en commerciële keukens kunnen worden.

 

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

China ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Bedrijfsprofiel 5

Contactgegevens
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Gary Tsui

Tel.: 0086-18255182566

Fax: 86-551-64287663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)